deel-wenkbrauwen

Deze behandelingen zijn seperaat te boeken of toe te voegen aan de Basis Klapp behandeling of een treatment. Let op; De treatments zijn naar wens, gratis aan te vullen met epileren en / of verven van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en / of kin.


Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van uw gezicht. Mooie donkere wenkbrauwen laten u gezicht spreken en dat willen we allemaal wel. Maar niet iedereen heeft van zich zelf volle donkere wenkbrauwen. Voor mensen met lichte en dunnen haartjes is het verven van de wenkbrauwen een oplossing.

Bij het verven van de haartjes van de wenkbrauwen is het belangrijk dat kleur van de verf wordt afgestemd op de huidskleur en de haarkleur. In de meeste gevallen wordt bruine verf toegepast of wordt een kleur gemengd om het gewenste resultaat te behalen. Als de verf wordt aangebracht blijft het enkele minuten zitten waarna het overtollige verf wordt verwijderd. De verf is in die tijd in de haartjes getrokken en zal uw wenkbrauwen weer laten spreken. De kleur van de wenkbrauwen zal de eerste twee dagen na het verven wat donkerder zijn dan u misschien verwacht had. Dit is echter normaal. Binnen twee dagen hebben uw wenkbrauwen de gewenste kleur.

De haartjes van uw wenkbrauwen groeien in zogenaamde groeifasen. Nieuwe haartjes blijven ongeveer een maand zitten voordat zij uitvallen en vervangen worden door nieuwe. Afhankelijk van de fase waarin een haartje zich bevindt, zal deze eerder of later uitvallen. Dat betekent dat de kleur van de geverfde wenkbrauwen langzaamaan zal verdwijnen en na ongeveer een maand geheel verdwenen is.
Het verkleuren naar de oorspronkelijke kleur wordt versneld door invloeden van de zon en het zwemmen in chloorwater. Hiermee kan de kleur in de zomer wat sneller vervagen dan in de winter.

Het is verstandig eventuele oogmake-up en mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Om een goed en langdurig resultaat te bereiken moet de huid moet schoon en vetvrij zijn.

BehandelingPrijs
Verven wenkbrauwen€ 12,50
Verven wimpers€ 15,00
Verven wimpers & wenkbrauwen€ 25,00

Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven. Niet alleen de haren worden geverfd maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

BehandelingPrijs
Henna Brow treatment€ 35,00

 

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit