workshop-stappenplan

De eerste behandeling bij Perfect Skin & Beauty

De eerste behandeling bij Perfect Skin & Beauty is een Love Your Skin (L.Y.S) behandeling. Deze behandeling start met een kennismaking en huidanalyse. Hiermee brengen we jouw wensen goed in kaart.

De gast staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij wij rekening houden met jouw persoonlijke budget! Wij geven een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid gebruiken wij naast onze professionele blik, de RS Lightskin. Dit is een huiddiagnose- apparaat waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.

Om optimale resultaten te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen als van buiten aanpakken. We maken daarbij onder andere gebruik van supplementen van Sckin Nutricion. Tevens geven wij je aanvullend advies over levensstijl en voeding. Je kan (indien je wenst) ook gebruik maken van de diensten van onze leefstijlcoach, zij legt je graag uit wat ze voor jou kan betekenen.

Na de behandeling zullen we jou een op maat gemaakt advies geven. Naast een behandeladvies zullen wij je ook de daarbij behorende producten adviseren om het allerbeste resultaat te behalen.

Met onze ruime ervaring en onze resultaatgerichte behandelingen zullen wij ervoor zorgen dat je na de behandeling ervaart dat je de eerste stap hebt gezet naar een mooie, gezonde en stralende huid!

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit