Helaas kan Perfect Skin & Beauty tm 28 april geen behandelingen uitvoeren. Lees meer…

hc3left

Seizoensgebonden termperatuursveranderingen, blootstelling aan de zon, alsmede het verlies van elasticiteit en hydratatie ten gevolge van het toenemen van de leeftijd, laten hun sporen na op onze huid.

Ze wordt vaal en rimpeltjes verschijnen. Bij meso-therapie wordt de huid door het inbrengen van verschillende substanties gerevitaliseerd, gehydrateerd en geegaliseerd, hetgeen tot een zichtbare en voelbare verbetering van de huidstructuur leidt. De gebruikte substanties zijn onder andere ingekapseld retionol, hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur en biopepticde CL.
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleert.

Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

HC3-SKINSHOOTER werkt met innovatieve elektroporatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schiet” op een nieuwe manier en precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie. Het voordeel hiervan is dat het pijnloos en geen beschadigingen aan de huid maakt.

De HC3-SKINSHOOTER werkt tot in de diepte van de basaallaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Deze worden opgevuld met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag.

Electrostimulatie d.m.v. van gelijkstroom zorgt ervoor dat de opname van de werkstoffen tot in de dermis (is de basaallaag, waar de cellen opnieuw geproduceerd worden). Door electroporatie wordt de celwand geperforeerd, en door deze gaatjes gaat het hyaluroonzuur in de cel. De samensmelting van de werkstoffen met de cel heet electro-osmose. Het hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen.

De meso behandeling heeft het meeste effect als voorafgaand aan de eerste behandeling een ASA peel behandeling (fruitzuurpeeling) wordt genomen. Hierdoor is de huid ontvankelijker voor de opname van de werkstoffen.

Een behandeling kost € 90,00. Een kuur van een aantal behandelingen 4 binnen 6 weken) geeft het mooiste resultaat. Om de huid te onderhouden is een herhalingsbehandeling één keer in de 2 maanden aan te raden, dit al naar gelang de conditie van de huid. Een kuur wordt op maat gemaat ook zo de prijs, u ontvangt voorafgaande aan de kuur een overzicht van de kosten en de duur.

Deze behandeling is ook te combineren met de ASA-peel, u betaald dan € 120,00. Of een combinatie met de microdermabrassie, u betaald dan ook € 120,00.

Wilt u een intake boeken of heeft u vragen, neem dan contact met me op of boek een afspraak in!

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer