deel-waxen

Deze behandelingen zijn seperaat te boeken of toe te voegen aan de Basis Klapp behandeling of een treatment. Let op; De treatments zijn naar wens, gratis aan te vullen met epileren en / of verven van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en / of kin.


Ik werk in de salon met de wax van LYCON. Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit!

Het duurde niet lang voordat LYCON een alom bekend en gewild merk werd in Australië. Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Lycon is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren
Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor uw huid en prikkelen uw zintuigen bovendien op een aangename wijze!

Om de haartjes met haarwortel en al goed te kunnen harsen moeten de haartjes minimaal een halve centimeter lang zijn. Dit houdt in dat u ongeveer 2 weken voor de behandeling stopt met het knippen of scheren van je haartjes. Voordat we de hars aanbrengen maak ik eerst het te behandelen gebied schoon zodat de hars zich goed aan de haartjes kan hechten.

BehandelingPrijs
Epileren wenkbrauwen€ 12,50
Waxen bovenlip€ 10,00
Waxen kin€ 10,00
Waxen bovenlip & kin€ 17,50
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit