eminence-afbeelding

Eminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Met verbazingwekkende resultaten.

De natuurlijke ingrediënten geven aanleiding tot een prachtige, heldere, evenwichtig, nieuw leven ingeblazen en gezonde blozende huid.

Éminence Organic Skincare

richt zich op een grote verscheidenheid van huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

Éminence organic facials

Met Éminence bieden we effectieve en biologische behandelingen, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.

De facials worden op maat aangeboden, op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief. Epileren, harsen of verven zijn desgewenst inbegrepen.

Een behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging van de huid, een dieptereiniging, het eventueel verwijderen van oneffenheden, een gezichtsmassage, een masker, een serum (bij de 60 minuten treatment), een verzorgende oogcrème en wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

BehandelingDetailsPrijs
Emininence Facial 30 minuten
Een korte reinigende behandeling of acné behandeling.
30 min.€ 45,00
Emininence Facial 45 minuten
Hierin heb je keuze uit een huidverbeterende work-out (bindweefselmassage) óf een reiniging met epileren en een masker óf korte massage.
45 min.€ 57,50
Emininence Facial 75 minuten
Complete treatment naar wens inclusief wenkbrauwen epileren en verven of harsen en een Bindeweefselmassage.
75 min.€ 87,50
Emininence Facial 90 minuten
Zeer uitgebreide treatment inclusief harsen, verven, epileren, Bindweefselmassage en licht therapie.
90 min.€ 99,00
partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit