dermaplane-pro-1-2-500x333

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal steriel chirurgisch mesje. De donshaartjes en dode huidcellen worden met dit mesje als het ware al schrapend van de huid verwijderd. Je kunt het vergelijken met een peeling behandeling. De behandeling is geheel pijnloos en de kans op huidirritatie is minimaal.

Dermaplaning is afkomstig uit Amerika en werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen als vóór behandeling om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen.

Dermaplaning geeft de huid een natuurlijke GLOW, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd. Bij dermaplaning ga je met een steriel, speciaal voor dermaplaning ontworpen mesje, met op en neerwaartse bewegingen over de huid.

De voordelen van dermaplaning:

  • Verwijdert dons haren
  • Exfolieert de huid
  • Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden
  • Verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
  • Vóór behandeling voor peelings
  • Werkzame stoffen van producten worden 60% beter opgenomen
  • Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit
  • Geeft de huid een GLOW

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels, want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. In het gezicht zit vellushaar (donshaar), dat gewoon zacht terug groeit. Als er wel enkele terminale haren in het gezicht zitten, dan haalt de specialiste deze eerst weg met een pincet. Ook hoef je niet bang te zijn dat je donsharen veranderen in donkere, dikke haren. Want enkel hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

De haren zijn (afhankelijk van leeftijd en haargroei) na 2 a 3 weken weer terug gegroeid. Voor het beste resultaat wordt aangeraden de behandeling elke 4 weken te herhalen.

BehandelingPrijs
1 behandeling (Dermaplaning)€ 75,00
Kuur van 3 behandelingen (Dermaplaning)€ 210,00

U kunt ook deze behandeling doen in combinatie met de naaldloze mesotherapie (€ 110,00), of met lichttherapie (90,00).

Wilt u een intake boeken of heeft u dan vragen, neem dan contact met me op of boek een afspraak in!

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_deelnemer-wit-deel-2