acne-behandeling-2

De acné-behandeling bestaat uit een aantal behandelingen die we afstemmen op de kenmerken van uw acné, uw huidconditie en uw persoonlijke wensen. Het doel van acné-behandeling is het onder controle krijgen van acné en de door acné ontstane huidproblemen zoals vlekjes, roodheden en littekentjes zoveel mogelijk te herstellen.

Wat zijn de kenmerken van acné?

Acné komt meestal voor in het gezicht, maar komt ook voor op de rug of de borst. Acné kenmerkt zich door een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Ook kunnen er huidoneffenheden zoals pigmentvlekjes, rode vlekjes, een grovere huidstructuur en acné-littekens ten gevolge van ontstekingen te zien zijn.

Het hebben van acné brengt vaak gevoelens van onzekerheid met zich mee. Vaak wordt er vanalles geprobeerd, middeltjes, medicijnen en crèmes, maar helaas blijft het gewenste resultaat vaak uit.

Bij Perfect Skin & Beauty wordt gebruik gemaakt van diverse middelen om acné te verhelpen. Denk hierbij aan dieptereinigingen, peelings, micro-needling en persoonlijk advies. Hierbij pakken we acné vanuit de oorzaak aan en krijgt uw huid weer een gladder en egaler aanzien

Hoe ziet een acné-behandeling eruit?

De acné-behandeling start met oppervlaktereiniging waarbij talg, vuil en dode huidcellen worden verwijdert. Daarna wordt een lotion aangebracht die de huid verweekt, de huiddoorbloeding stimuleert, de poriën opent, reinigt en desinfecteert.

Hierna kan er worden gestart voor het aanprikken en uitdrukken van de pustels en de comedonen. Met een dunne naald wordt er een opening gemaatk waardoor het opgehoopte talg naar buiten wordt drukt.

De peeling die volgt desinfecteert, activeert de doorbloeding, trekt onzuiverheden uit de huid en zorgt voor een snelle celvernieuwing.

Na de peeling wordt de huid behandelt met een lotion welke talgproductie vermindert en de huid desinfecteert, kalmeert en geneest. Als laatste wordt er een hydraterende crème aangebracht, die vrij is van olie en olieachtige stoffen en de juiste vochtigheidsgraad aan de huid geeft.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

U zult langzaamaan merken u dat uw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zal afnemen en acné-uitbraken komen steeds minder voor. U zult naast dit zichtbare resultaat ook merken dat het een positief resultaat heeft op uw zelfvertrouwen.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is vooraf niet exact aan te geven. Verbetering van de huid kan snel zichtbaar zijn, maar het kan soms ook even duren. Dit is afhankelijk van de ernst van de acné, de beïnvloedende factoren, zoals hormoonschommelingen, uw huidreactie op de behandeling, thuisverzorging en uw levensstijl.

Bij actieve acné kunt u het beste elke 2 tot 4 weken een behandeling ondergaan. Zodra de acné niet meer actief is, is het raadzaam om regelmatig, denk aan elke 6 tot 12 weken, een onderhoudsbehandeling te laten doen.

Wat doet u zelf?

Het verbeteren van uw huid doen we samen. Als u thuis de huid op de juiste manier kan verzorgen, boekt u sneller resultaat. Nieuwe acné-uitbraken kunt u met een effectieve huidverzorgingsroutine voorkomen.

We bespreken welke aanpak van uw huid geschikt is en krijgt advies hierin.

Hieronder alvast enkele tips:

Reinig uw huid elke ochtend en avond. Een geconcentreerde reiniger bevat zuren die vuil, vettigheid en ongewenste bacteriën verwijderen en de poriën grondig schoonmaken.

Bij acné en een vette huid is het belangrijk om de dode huidcellenlaag mooi dun te houden. Hiermee voorkomt u mee-eters. Gebruik thuis een effectieve peeling of een crème met zuren als amandelzuur en salicylzuur die overtollige dode huidcellen verwijderen, talg oplossen en ontstekingen remmen.

Bij behandeling tegen acné maakt uw huid versneld jonge, gezonde huidcellen aan die extra gevoelig zijn voor UV-straling. Daarom is het belangrijk om uw huid consequent te beschermen met een zonnebrandcrème. Indien u graag foundation wilt gebruiken is het aanbevolen om minerale make-up te gebruiken.

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen. Tevens wordt er een huidanalyse gedaan en worden er aan u een aantal vragen gesteld.

Hierna stellen we samen een plan op, dit houdt in de frequentie en soort behandeling in de salon en de behandeling die u thuis voort zet. Natuulijk krijgt u ook een bijbehorende prijsiindicatie. U krijgt alle informatie ook per mail toegestuurd.

Ik ben ervan overtuigd dat u geholpen kunt worden met mijn effectieve behandelmethoden, daarom steek ik graag tijd en energie in goed advies.

Mogelijke vergoeding door de zorgverzekeraar

Perfect Skin & Beauty is met de Acne aangesloten bij de Anbos. Hierdoor is het mogelijk om (een gedeelte van) de kosten terug te vorderen bij de zorgverzekeraar. Dit is per zorgverzekeraar verschillend, check daarom altijd uw polisvoorwaarden.

 

De kosten van de behandeling worden bepaald na de intake, naar aanleiding van de in te zetten behandeling. 

BehandelingPrijs
Dieptereiniging€ 49,00
Peelings, vanaf€ 69,00
Volledige behandeling€ 79,00

U kunt ook kiezen voor totaal pakketten voor een acne behandeling;


 

Acne behandelpakket totaal Cosmedix jonge huid
Van € 452,00 voor € 375,00
Dit pakket bestaat uit 3 keer een uitgebreide acnebehandeling twv € 79,00

Een productpakket van Cosmedix voor thuis waarmee we de acnehuid gaan verbeteren.

Dit pakket bestaat voor de jonge huid uit;

 • Reiniging twv € 39,00
 • Toner twv € 47,50
 • Serum twv € 49,50
 • Moisterizer twv € 79,50

Inclusief intake, huidanalyse, advies en begeleiding (ook thuis).


Acne behandelpakket totaal Cosmedix 
Van € 635,50 voor € 570,00

Dit pakket bestaat uit 3 keer een uitgebreide acnebehandeling twv € 79,00

Een productpakket van Cosmedix voor thuis waarmee we de acnehuid gaan verbeteren.

Dit pakket bestaat uit;

 • Reiniging twv € 47,50
 • Toner twv € 47,50
 • Serum twv € 99,50
 • Moisterizer twv € 79,00
 • Nachtcreme met retinol € 125,00

Inclusief intake, huidanalyse, advies en begeleiding (ook thuis).


Acne behandelpakket voor tieners (tm 19 jaar)
Van € 396,00 voor € 350,00

Dit pakket bestaat uit 4 keer een uitgebreide acnebehandeling twv € 79,00

Een productpakket twv € 80,00 van Meditopics voor thuis waarmee we de huid gaan verbeteren.

 • Huidreiniger op basis van melkzuur
 • Gezichtslotion
 • Peeling
 • Creme

Inclusief intake, huidanalyse, advies en begeleiding (ook thuis)

U krijgt een factuur welke u mogelijk (gedeeltelijk) kunt declareren bij uw zorgverzekeraar!

Wilt u een intake boeken of heeft u vragen, neem dan contact met me op of boek een afspraak in!

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit