Age – Defiant Facial

Verminder de eerste tekenen van huidveroudering inclusief fijne lijntjes en rimpels met deze exfoliatie en verstevigende peptiden. Deze behandeling maakt de huid onmiddellijk zachter en geeft haar een stralende teint. Stimuleert de celvernieuwing en verminderd rimpel diepte. Geeft de huid een boost en soepeler. Voedt de huid met krachtige anti-oxidanten. Verstevigd de huid. Prijs: €…

Lees meer

Clarity Facial (Acne huid)

Bij acne, ontstekingen, overtollig talg, vette huid. Vermindert onzuiverheden en vlekjes, vermindert overtollig talg, kalmeert roodheden, reinigt de huid en de poriën. Heeft een diep zuiverende werking in de porien. Prijs: € 97,50 Duur: 75 min. Deze behandeling komt mogelijk in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar

Calming Facail

Kalmeer de gevoelige en geïrriteerde huid met een behandeling die ook de tekenen van veroudering op afstand houdt. Kalmeert, verzacht en verminderd roodheden. Voedt de huid met krachtige anti-oxidanten. Door middel van een zachte exfoliatie komt er een gladdere huid tevoorschijn. Prijs: € 97,50 Duur: 75 min.

Let’s get even facial

Minimaliseer ouderdomsvlekjes, hyperpigmentatie en zonbeschadiging met deze verhelderende behandeling. Deze behandeling helpt ook erg goed bij het verfijnen van de huidstructuur. Zachte exfoliatie voor een gladdere en gave huid. Vermindert overtollig talg. Helpt tegen verstopte porien. Perfect voor een zonbeschadigde huid. Prijs: € 97,50 Duur: 75 min.

Facial treatment for dry skin

Help droge huidtypen met deze intensief hydraterende gezichtsbehandeling die helpt de vochtbalans, vitaliteit en stevigheid van de huid te herstellen. Prijs: € 97,50 Duur: 75 min.

Picture Perfect

Voor iedereen, huid verfrissen en revitaliseren. Hydrateert, maakt zacht, geeft een glow, mooie teint, mooi als basis voor make-up Prijs: € 75,00 Duur: 30 min.

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit