Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Waarom zou u kiezen voor de Microneedling behandeling met de Dermapen4?

U kunt bij mij in de salon terecht voor een behandeling met de Dermapen4. Dit is op het gebied van Microneelding het neusje van de zalm! Het is de nieuwste techniek op het gebied van Microneedling.

Een behandeling met de Dermapen is een hele goede manier om allerlei huidproblemen te verminderen. Om de huid in de diepte te vernieuwen zonder hierbij de opperhuid te beschadigen. Deze behandeling is de beste behandeling om de huidconditie te verbeteren.

De microneedling behandeling met de Dermapen kan worden gebruikt voor de behandeling van:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Rosacea
  • Acné
  • Littekens
  • Huidverjonging
  • Striae
  • Pigmentatie
  • Vergrote poriën
  • Doffe huid

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Uw huid zal steviger en gladder worden, u kunt hiermee bijvoorbeeld littekenweefsel wat door acne is ontstaan minder laten worden. De celdeling krijgt ook een enorme boost, de verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun waardoor u minder last van mee-eters krijgt.

De Dermapen4 heeft ook een egaliserende functie van de huid. Overmatig pigment dat aanwezig is in de hoornlaag schilfert mee af en vervaagt. U krijgt een meer egaler en stralende huid.

De serums van Dermaceuticals die ik gebruik worden veel beter in de huid opgenomen.

Deze behandeling is alleen in kuurvorm te verkrijgen en alleen in combinatie met de producten van Dermaceuticals voor thuisgebruik. Hierdoor krijgt u namelijk het allerbeste resultaat. Waarom dit is leg ik u graag uit tijdens de intake! Na afloop van de intake ontvangt u van mij een advies, hierin staat dan wat de verwachting is over het aantal behandelingen wat nodig is en wat de kosten zullen zijn.

Mijn missie is om met u samen te werken te werken aan uw huid en u weer mooi en stralend te laten voelen. De persoon die erachter zit boeit me ook enorm en ik vind het geweldig om te zien wat voor invloed de huidverbetering heeft op mijn klanten. Het is mijn passie om lekker met u en uw huid aan de slag te gaan en u adviezen te geven over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen. Dit doen we zowel van buiten als van binnen!

Gun uw huid het beste! U doet uw hele leven ermee!

Uw huidspecialiste, Wendy Meyer

Terug naar overzicht