Perfect Skin & Beauty is door de Beauty Award uitgeroepen tot de top 3 beste schoonheidsspecialist van '20/'21 en 2022!

BEAUTY AWARD ’20/’21 en ’22

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.

WAT IS DE BEAUTY AWARD?

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

Nadat deelnemers zich hebben ingeschreven voor deelname aan de Beauty Award ontvangen zij een reglement op basis waarvan zij de inzending maken. Na de sluitingsdatum worden alle inzendingen door de juryleden beoordeeld tijdens een jurybijeenkomst om de schoonheidsspecialisten en salons vast te stellen die een bezoek van de Mystery Guest kunnen verwachten. Dit betekent overigens niet dat deze salons genomineerd zijn! Na de volgende jurybijeenkomst(en) worden er per categorie drie genomineerden vastgesteld (in uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden). De winnaars van de Beauty Award 2022 werden tijdens een spectaculaire gala-uitreikingsavond op zondag 24 april 2022 bekend gemaakt. De foto’s én aftermovie van deze fantastische avond vind je op de homepage!

TOP 3 BESTE SCHOONHEIDSSPECIALIST '20'21 & 2022

Perfect Skin & Beauty is door de Beauty Award uitgeroepen tot de top 3 beste schoonheidsspecialist van 2021 en 2022.

Dankzij de vakkundige specialisten in ons huidinstituut in Huissen, helpt Perfect Skin & Beauty jou van je onzekerheden af. Onze missie is om jou en jouw huid te laten stralen, waardoor je vol zelfvertrouwen midden in het leven kan gaan staan! Bekijk snel onze behandelingen.

AFTERMOVIE BEAUTY AWARD 2022

Perfect Skin & Beauty huidspecialist in anti-rimpel, huidverjonging, huidverbetering, huidverstrakking, anti-pigmentatie, acne in Huissen bij Arnhem, Nijmegen, Bemmel, Angeren, Gendt, Lendt, Ewijk, Tiel, Westervoort, Zevenaar, Duiven, Ede, Wageningen, Doetinchem