Treatments

Ik werk met bijzondere treatments van KLAPP Cosmetics. Met het uitgebreide assortiment van Klapp Cosmetics kan ik u iedere keer een behandeling op maat aanbieden. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen en zijn ieder afzonderlijk verpakt.
Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het direct en anderen zien het!

Alle behandelingen zijn compleet, uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Omdat stress en vermoeidheid de conditie van de huid beïnvloeden, bestaat een deel van iedere behandeling uit massages. Op deze manier ontstaat een perfecte balans tussen huidverbetering en wellness.

Alle treatments zijn naar wens, gratis aan te vullen met epileren en/ of verven van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en/ of kin.

U boekt via de afspraakpagina heel makkelijk uw behandeling. U kiest namelijk voor een gewenste gezichtsbehandeling van Klapp en tijdens uw afspraak wordt gekeken welke treatment op dat moment het beste bij uw huidcondititie en uw wensen past.

Indicaties:

✔ Rimpels en lijntjes
✔ Pigmentvlekken
✔ Verslapping
✔ Couperose
✔ Grove poriën
✔ Doffe, vale huid
✔ Slechte huidstructuur
✔ Rokers huid
✔ Acne
✔ Acne littekens
✔ Droge, trekkerige huid
✔ Rosacea
✔ Vette huid
✔ Onzuivere huid

Special treatments

Terug naar alle behandelingen Ik wil kennismaken Afspraak maken

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit