Eminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

Éminence organic facials

Met Éminence bied ik effectieve en biologische behandelingen, waarbij ik gebruik maak van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud.

Waarom kies ik voor Éminence Organic Skin Care

Eminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Met verbazingwekkende resultaten.

De natuurlijke ingrediënten geven aanleiding tot een prachtige, heldere, evenwichtig, nieuw leven ingeblazen en gezonde stralende huid

Éminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd. Met verbazingwekkende resultaten.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van Éminence Organic Skin Care producten?

  • Vrij van parabenen, propyleenglycol, SLS, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum.
  • Meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorgingsindustrie.
  • Niet getest op dieren.
  • Duurzame en milieuvriendelijke landbouw- en productiepraktijken.

Behandelingen

Eminence

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit