U kunt kennismaken met Cosmedix door middel van de Meet & Treat behandeling. Tijdens deze behandeling vind er een intake en huidanalyse plaats, hierna krijgt u een behandeling van Cosmedix waarbij de huid goed geanalyseerd wordt om hierna een gedegen huidadvies te geven. Deze behandeling (90 minuten) kost € 75,00

Cosmedix Peelings

Anti-aging en huidverbeterende gelaatsverzorgingen van Cosmedix

Cosmedix gaat verder waar andere stoppen door middel van de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden.

De Peels variëren van metabolische peelingen tot Retinol therapieën. We kunnen ieder huidprobleem en indicatie behandelen inclusief de verouderde, droge, gehydrateerde huid. Ook kunt u terecht met hyperpigmentatie, grove porien, acne en de vette en gevoelige huid.

Wij volgen een uniek step up systeem met verschillende levels om uw huid op een verantwoorde manier te laten wennen aan de peels.

  • Level 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht. De volledige huid barrière en balans worden hersteld en in top conditie gebracht
  • Level 2: In deze fase werken we sterk huidverjongend en huidverbeterend, waardoor u direct resultaat ziet en we dit vasthouden
  • Level 3: In deze fase werken we op de perfectie en gaan we voor maximaal langdurig resultaat

Cosmedix Peelings


Ik wil kennismaken Afspraak maken

Cosmedix Facials (huidverbeterende gezichtsbehandelingen)

Uitgebreide behandelingen met de high level producten van Cosmedix. Inc. reinigen, dieptereiniging, massage, masker, serum, oogproduct & moisterizer. Indien gewenst kunt u ook uw bovenlip en / of kin laten harsen en uw wenkbrauwen laten harsen / epileren en verven.

Als u uw afspraak boekt hoeft u zelf geen keuze te maken uit de diverse behandeling. U kiest voor een Cosmedix Facial en voorafgaande aan de geboekte behandeling kijken we samen naar wat de beste behandeling is die op dat moment bij uw huid past!

Cosmedix Facials

Terug naar alle behandelingen Ik wil kennismaken Afspraak maken

partner-logo01
pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit