Afslanken met powerslim

Samen zorgen wij ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

Powerslim is een afslankprogramma dat je volgt onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.Het programma bestaat uit 3 fases, die je onder onze begeleiding doorloopt. Met ongeveer 6 maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Denk hierbij aan de combinatie van Powerslim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet, verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo effect.Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leren wij je wat gezond eten precies inhoudt en geven wij je handig tips.

Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.De voordelen van Powerslim;

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekker én verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kan volhouden
  • Eiwitrijke voeding mer verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het Powerslim Startpakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een powerslim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die jij lekker vindt. Je blijft in de eerste fase tot je 80% van je gewichtsverlies bereikt. Een vrouw valt gemiddeld 1 –  1,5 kilo per week af, een man 1,5 – 2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent hangt af van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fases bouw je de producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten van de powerslim producten stapgewijs af. De persoonlijk begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als jij wilt weten hoe een afslanktraject met Powerslim er voor jou persoonlijk zal uitzien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.