Abonnement

Wil je standaard een stralende en verzorgde huid? Ben je van plan om vaker naar de schoonheidsspecialist te gaan voor een bepaalde behandeling omdat je die graag met regelmaat wilt laten uitvoeren? Wordt dan Perfect Skin & Beauty Member! Met het You are meant to Shine abonnement geef jij jouw huid de aandacht die het verdient. Er zijn vele redenen waarom je zou kiezen voor een abonnement bij ons, namelijk:

 • Je wilt je huidproblemen structureel aanpakken, zoals bijv. acne, vlekjes in het gezicht (pigmentatie), roodheden, rosacea
 • Je wilt graag preventief werken op huidveroudering
 • Je wilt je rimpels verzachten of je huid verstevigen
 • Je wilt op een natuurlijke manier mooi oud worden met een gezonde huid

Een abonnement houdt in dat je in principe 1x per 6 weken een behandeling ondergaat waarin er periodiek wordt meegekeken naar de conditie van je huid. Ook zullen wij voor de juiste invulling van jouw abonnement een behandelplan op maat opstellen om het optimale resultaat uit de behandelingen te halen.

Gelukkiger in het leven door de perfecte huidverzorging

Wij kregen regelmatig de vraag of er ook abonnementen zijn zodat er met regelmaat aan de huid gewerkt kan worden. Daarom hebben wij nu deze optie ook tot jouw beschikking! 

Perfect Skin & Beauty is gericht op huidverbetering, anti-aging en huidverjonging. Vaak brengen huidklachten veel onzekerheden met zich mee. Door jouw huid de aandacht te geven die het nodig heeft, sta je letterlijk en figuurlijk gelukkiger in het leven. Wij werken met veel plezier en enthousiasme om jouw huid de transformatie te geven waardoor jij je zelfverzekerd voelt en met een stralende huid de deur uitloopt. Met ons abonnement gaan we met jou een commitment aan: we zorgen ervoor dat jij op lange termijn dit gevoel behoudt en jouw huid stralend en gezond is.

Gratis intake inplannen

Alle voordelen op een rijtje

Wat zijn nou die voordelen van zo’n abonnement in plaats van een enkele behandeling?

 • De kosten vallen aanzienlijk lager uit dan wanneer je steeds een losse behandeling afneemt. Je kan tot wel honderden euro’s per jaar besparen, we geven je namelijk korting op de behandelingen
 • Professionele begeleiding en een professionele huidanalyse
 • We monitoren je huidverbetering voor zichtbaar resultaat iedere 4 maanden
 • Cadeau; Asap make-up advies behandeling, 1x per jaar, t.w.v. 49,95
 • Je krijgt van ons korting van 2,5% op de producten in de collectie van het merk van je abonnement
 • Geen verrassingen, je betaalt een vast bedrag per maand
 • Jij kan verschillende componenten naar eigen keuze tegen een kleine meerprijs toevoegen aan jouw behandelingen
 • Regelmaat in behandelingen en huidverzorging, huidverbetering, anti-aging of huidverjonging voor een optimaal resultaat
Gratis intake inplannen

Een Cosmedix abonnement

Bij een Cosmedix-abonnement betaal je maandelijks, middels automatische incasso, een bedrag van € 72,50. Hiervoor krijg je iedere 6 weken een Cosmedix facial behandeling. Deze afspraken worden een jaar vooruit geboekt zodat jij zeker weet dat je een plek in de agenda hebt bij jouw vaste specialist. 

Wat houdt een Cosmexi-abonnement precies in? Je krijgt iedere 4 maanden een huidanalyse in de RS Light skin. Dit abonnement kan worden uitgebreid met:

 • Microdermabrassie  € 25,00
 • Geneo+ zuurstofbehandeling € 25,00
 • Geneo+ tripollar € 50,00
 • Cosmedix Peeling level 1 en 1+ € 19,95
 • Cosmedix Peeling level 2, 3 en 4 € 29,95
 • Dermaplaning € 25,00
 • Hydrojelly masker € 15,00
 • IPL vasculaire gelaat € 25,00
 • IPL huidverjonging gelaat € 25,00
 • IPL acne gelaat € 25,00

Prijzen zijn extra per behandeling waar dit bij wordt gekozen.

Gratis intake inplannen

Kies je voor de La Colline Collectie?

Je betaalt maandelijks, middels automatische incasso, een bedrag van € 105,00. Hiervoor krijg je iedere 6 weken een pure Swiss Bliss ervaring. 

Deze afspraken worden een jaar vooruit geboekt zodat jij zeker weet dat je een plek in de agenda hebt bij jouw vaste specialist. 

Wat houdt een La Colline- abonnement precies in? Op de behandeling zelf kan je ook nog aanvullende onderdelen toevoegen, zoals:

 • Een gepersonaliseerd abonnement
 • We bespreken aan de start wat het doel is, waar wil je aan werken en wat je graag zou willen bereiken
 • We stellen een behandelplan samen en bespreken welk abonnement je kiest
 • Je komt volgens een afgesproken frequentie naar de salon voor de behandelingen
 • We bespreken met welke producten je gaat werken
 • Je krijgt iedere 4 maanden een huidanalyse in de RS Light skin
 • 2,5% korting op de producten van de collectie waarmee we het plan starten
 • 5% korting op alle behandelingen binnen PSB, met uitzondering op de behandelingen bij de cosmetisch arts, pmu specialist en massagespecialist
Gratis intake inplannen

Word een Perfect Skin & Beauty member

Schrijf je in als Member en ontvang van ons een vrijblijvend aanbod op maat! 

Maak kennis met de voordelen die je als member zult krijgen terwijl je nog nergens aan vast zit. 

Reviews en resultaten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Wij scoren 4,7 van de 5 sterren op Google reviews. Onderstaand hebben wij er een aantal uitgelicht.

Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.

Angélique Bresser-Bévort

Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar. Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen!

Noortje Arisz

Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling. Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.

Nicole De Vries

Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt. Ik ga zeker terug. En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste.

Gemma van Vorselen

Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

Ilse

In eerste instantie voor een benen en bikini wax behandeling geweest. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd, daarna voor een schoonheids/gezichtsbehandeling geweest. Heerlijk ontspannen met goede uitleg. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Dit is zeker een aanrader.

Jos Van Wissen

Plan direct jouw gratis intake

KvK: 72112212

BTW: NL001685276B91

Anbos 27693

Skinregister: SKIN-200043

Openingstijden
Ma, Wo, Do09:00 - 21:00
Di, Vr09:00 - 18:00
Za09:00 - 17:00

We behandelen alleen op afspraak. Onze salon is rolstoeltoegankelijk. Parkeren is kosteloos en op 2 min. loopafstand.

Boek nu