rimpels onder ogen

RIMPELS

Heb jij lijntjes of rimpels die je als vervelend ervaart? Bijvoorbeeld de rimpels onder de ogen of de rimpels op de bovenlip. Of wil je uit voorzorg werken aan jouw huid en preventie de veroudering van de huid vertragen en de rimpels behandelen?

Wij hebben hier diverse mooie rimpelbehandelingen voor en door middel van onze trajecten kunnen we jou helpen om de fijne lijntjes te verminderen en de huidveroudering te vertragen.

WAT ZIJN RIMPELS | FIJNE LIJNTJES | KRAAIENPOOTJES

Een rimpel is een vouw in het huidoppervlak Bij permanente rimpels is sprake van een breuk veroorzaakt door het verzakken van de huidstructuur, hetgeen op zijn beurt weer een effect is van een teruglopende aanwezigheid van een tweetal eiwitten;

  • Collageen, een belangrijk deel van het bindweefsel. Dit eiwit is onderhevig aan erosie als gevolg van het strekken en samentrekken van bepaalde delen van het gezicht (denk aan grimassen en zenuwtrekjes) en als gevolg van blootstelling aan de buitenlucht (verwering, maar ook bijvoorbeeld littekenvorming als gevolg van wondjes).
  • Elastine, een eiwit dat zorgt voor de soepelheid van de huid. Een verminderde aanwezigheid hiervan resulteert in een groter huidvolume, wat bijvoorbeeld een onderkin tot gevolg heeft

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

  • Voorhoofdsrimpels: rimpels die horizontaal over het voorhoofd lopen
  • Kraaienpootjes: rimpels aan de zijkant van het hoofd die van de ooghoeken in de richting van de oren lopen
  • Mondrimpels

Er zijn drie belangrijke oorzaken voor het ontstaan van rimpels aan te wijzen:

  • Het hormonale verouderingsproces, hetgeen vooral bij vrouwen na de menopauze optreedt.
  • Natuurlijk verouderingsproces, hetgeen versterkt kan worden door andere factoren zoals token en stress. Dit verouderingsproces begint vanaf je 28ste levensjaar.
  • Veroudering als gevolg aan blootstelling aan zonlicht. Uv-straling is een van de belangrijkste oorzaken voor een vroegtijdige veroudering van de huid, en het eenvoudigst om tegen te gaan: simpelweg kleding dragen en zonnebrandcréme aanbrengen op lichaamsdelen die aan zonlicht blootgesteld worden

Onderzoek aan de Erasmus Universiteit onder 2700 Rotterdamse 50-plussers toonde aan dat vrouwen die een gezond voedingspatroon hebben, met veel groenten  en fruit, minder rimpels in het gezicht hebben dan vrouwen die ongezond eten. Bij mannen leek het niet uit te maken of iemand gezond of ongezond eet.

Tijdens het onderzoek werd ontdekt dat vrouwen die het mediterrande dieet (veel groente en fruit, weinig vlees, veel vis en dagelijks een glas wijn) volgen niet significant minder rimpels hebben. Het lijkt erop dat alcohol het effect van gezonde voeding teniet doet als het gaat om rimpelvorming.

De belangrijkste vorm van preventie is zonbescherming.

Er zijn diverse soorten behandelingen die werken op rimpels. We werken in trajectvormen waarin een combinatie wordt gemaakt van de professionele salonbehandelingen (met en zonder apparatuur)  die next level zijn en dus verder gaan dan schoonheidsbehandelingen bij een reguliere schoonheidssalon. Thuis behandel jij jouw huid volgens ons protocol, wat we personaliseren op jouw situatie.

Rimpelbehandelingen;
* Skinpen | Microneedling: intensieve microneedling voor het behandelen van een grove huidstructuur, acne littekens, fijne lijntjes en rimpels.
* HIFU: De facelift zonder snijden! Met HIFU bereik je de resultaten van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie.
* Geneo+ : Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur, reduceert rimpels en geeft de huid een stralend en verzorgd aanzien. Je voelt het resultaat van de behandeling direct.
* Beauty Angel: Collageen lichttherapie die jouw huidcellen een energieboost geeft terwijl jij heerlijk ligt te ontspannen. Met de Beauty Angel stimuleren we de aanmaak van je collageen, elastine en hyaluronzuur en het geeft alle andere behandelingen een extra boost. 
* Microdermabrassie; Mechanische peeling met micro-kristallen voor het verwijderen van de dode huidcellen.
* Peelings: We werken met diverse soorten peelings, aangepast op jouw huid

De specialisten van Perfect Skin & Beauty zijn gespecialiseerd in huidverjonging, anti-aging, anti-rimpelbehandelingen. We gaan samen met jou de huidveroudering vertragen. Ons aanbod in zgn anti-rimpel behandeling is uitgebreid en we kijken altijd met jou naar de best mogelijke behandeling die aansluit bij jouw huid.

Fijne lijntjes, kraaienpootjes, rimpels, verslapte huid we krijgen er op den duur allemaal mee te maken. De een wat meer dan de ander. Voorkomen zal niet lukken. Echter, we kunnen wel het proces van huidveroudering vertragen. Daarbij zorgen we ervoor dat de huid in een betere conditie komt waardoor we mooier en op een natuurlijke manier oud worden. 

Wij gaan graag met jou een samenwerking aan. Per persoon kijken wij naar de huid en wat nodig is voor dit proces. We werken niet met Quick fix maar we werken in trajecten waardoor je een commitment met je huid aangaat en zorgt dat de resultaten die we gaan behalen ook blijven. 

Perfect Skin & Beauty huidspecialist in rimpel problemen in Huissen bij Arnhem, Nijmegen, Bemmel, Angeren, Gendt, Lendt, Ewijk, Tiel, Zevenaar, Duiven, Ede, Wageningen, Doetinchem