Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie

Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn de eerste vereisten, wanneer het gaat om het handhaven van onze gezondheid en natuurlijke lichaamsvorm. Dat het niet eenvoudig is volledig naar deze regel te leven is echter net zo bekend als de regel zelf. Locale verdikkingen en een ‘maatje meer’ liggen continue op de loer. Zitten de eerste kilo’s er eenmaal aan en gaat u daarna door op het ‘verkeerde pad’, dan ontstaat overgewicht.

Terugkeren naar de regel van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging brengt je dan echter niet automatisch terug op jouw streefgewicht. Bovendien is het streefgewicht voor iedereen verschillend. Voor de één is het gezondheidsaspect de belangrijkste reden iets aan het overgewicht te gaan doen, voor de ander kan het esthetisch aspect de belangrijkste drijfveer zijn. De gematigd gewichtige wil alleen van de locale verdikkingen afgeholpen worden, of stoort zich in de zomer aan striae of cellulite op de bovenbenen.

Daarnaast zijn er de zogenaamde niet-invasieve (niet dóór de huid) methoden, waarbij m.b.v. technieken als cryolipolise en bindweefselmassage prachtige resultaten te bereiken zijn. Met name ten aanzien van de contourverbetering en hernieuwde opspanning van de huid is succes daarmee verzekerd.

Wil je een afspraak maken bij een van onze specialisten of heb je vragen?

Neem contact met ons op of boek een afspraak in.

Contact opnemen Afspraak maken