Nu ook bij ons in de salon definitief ontharen. Meer informatie


Categorie: New Comer of the Year

Als beauty professional wil ik mij onderscheiden! Hoe kan ik dat doen? Door een de salon voor huidverbetering neer te zetten waar ik al mijn passie in kwijt kan! Maar ook door me in te schrijven voor de “Beauty Award” in de categorie “New Comer of the Year”. Ik kan dan ook vol trots vertellen dat ik me voor de Beauty Award heb ingeschreven.

Na mijn vliegende start sinds vorig jaar november ben ik ontzettend blij en trots op wat ik neer heb mogen zetten. Ik kan vol overgave zeggen dat ik dè salon voor huidverbetering in Huissen heb neergezet. Door al mijn fijne klanten die tevreden zijn en terug blijven komen heb ik de stap durven te nemen om mij in te schrijven voor deze competitie en hoop ik in januari te horen dat ik bij de 3 genomineerde ben verkozen.

Om New Comer of the Year te kunnen worden, vraagt een kritische blik. Ik neem mijn bedrijf en mezelf onder de loep en ik bekijk de sterke en zwakke punten. Mijn plan is inmiddels geschreven en afgelopen week ingediend bij de jury. Door het schrijven van de inschrijving leer je weer ontzettend veel en kijk je met een kritische bril naar het bedrijf en het ondernemen.

De inschrijving is dus rond en ik zou het geweldig vinden als ik word uitgekozen om door te gaan naar de tweede ronde; een bezoek van de ‘Mystery Guest’.

Uiteraard houd ik u op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen rondom de Beauty Award! Duimt u met mij mee?

Liefs,
– Wendy

pinnen-ja-graag-wit
wellnessacademie-75
huidprofessional-wit
beautybank-wit-75
baw2020_logos_newcomer
erkend-leerbedrijf-wit
eminence-logo
cosmedix-logo-2
sckin-logo
medcos
partner-logo01
skin-vignet-diap-2
feelgoodcadeau_white_137x50
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant